EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

CĂTRE ATEI

Scrie un comentariu


Toți ateii susțin sus și tare că nu există Dumnezeu. Cu toate astea, marea lor majoritate nu au avut curiozitatea să citească Biblia, sau dacă au început cititul ei s-au oprit la primele capitole. Însă tocmai Biblia vorbește despre existența lui Dumnezeu, aducând dovezi concludente. Printre aceste dovezi sunt și profețiile împlinite literalmente. Una dintre ele este scrisă în Matei 24: 2, unde scrie că Domnul Isus a profețit că nu va rămâne piatră pe piatră din Templu. Această profeție s-a împlinit literal, deoarece după aproximativ 70 de ani romanii au dat foc Templului, aurul cu care erau căptușiți pereții pe interior s-a topit, s-a scurs printre pietrele din care erau făcute zidurile și a făcut ca acestea să alunece și să cadă. În felul acesta, așa cum a spus Domnul Isus, nu a mai rămas acolo nicio piatră așezată peste altă piatră.

Pe de altă parte, fiecare dintre noi se hrănește în fiecare zi cu pâine. Totuși, nu-l vedem niciodată pe brutarul care a făcut-o, nu-i așa? Există acel brutar sau nu există? De unde știm că există? De unde știm că nu există?

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.