EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Fete și femei creștine, vândute jihadiștilor statului islamic, ISIS

Scrie un comentariu


Aproape 300 de femei Yazidi din Irak au fost vândute ca sclave în Siria. Cele mai multe femei au ajuns să fie vândute jihadiștilor care luptă pentru Statul Islamic, precizează un grup de monitorizare din Marea Britanie. Teroriștii vând fete și femei cu prețuri de la 200 la 1000 de dolari și declară că femeile și fetele creștine s-au convertit la islam, toate acestea ca ele să poată fi luate și de soții.

Situația este una dramatică. Un material video tulburător, făcut public pe Internet, arată cum membrii grupării teroriste ISIS râd unii la alții în timp ce cumpără şi vând tinere Yazidi, răpite de jihadişti şi transformate în sclave sexuale. Doritorii spun că preţul oferit depinde de felul în care arată fetele.Materialul video a fost filmat în Mosul, Irak, oraș care a fost capturat de teroriştii ISIS în luna iunie.

O femeie neidentificată a dorit să atragă atenția asupra atrocităților comise de teroriștii Statului Islamic și a apelat telefonic pe cei de la Compassion4Kurdistan. Mesajul femeii este unul tulburător și disperat și a circulat de luna trecută pe multe site-uri de știri: „Astăzi am fost violată de 30 de ori, și încă nici nu e prânz. Nu mă pot duce nici la toaletă. Vă rog, bombardați-ne! Dacă ar fi posibil, am fi fericite să ne bombardați pe noi… Nu există viață după coșmarul prin care trecem. Oricum mă voi sinucide, mai multe femei s-au sinucis în această dimineață” (Christianpost.com)

Rugați-vă ca Dumnezeu să intervină și să facă dreptate în această situație. Rugați-vă ca cei orbiți de diavolul să realizeze că merg pe o cale greșită, să le fie groază de ceea ce fac și să dorească să găsească salvare în Singurul care o poate da, Domnul Isus Hristos.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Fete și femei creștine, vândute jihadiștilor statului islamic, ISIS
SURSA: http://www.stiricrestine.ro

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.