EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

FOTOGRAFII CU COPII AVORTAȚI – INTERZISE MINORILOR SUB 15 ANI

2 comentarii


ARTICOLUL DE FAȚĂ S-AR MAI PUTEA NUMI „UCIGAȘII DE COPII NENĂSCUȚI”.

Astăzi, căutând niște imagini pentru blogul meu didactic, am găsit, întâmplător, un site cu fotografii ale unor copii avortați. Spun întâmplător pentru că am dat peste el fără să vreau, dar sunt absolut convins că nu a fost deloc întâmplător. De ce? Veți vedea!

În lumea noastră tot mai secularizată și mai atee, tot mai îndepărtată de Dumnezeu și de orice idee de divinitate creștină, în lumea noastră spuneam păcatul este din ce în ce mai frecvent, mai violent și mai tolerat. Mamele, cele care ar trebui să poarte cu grijă pruncii din pântecele lor, ca pe ceva pe care Dumnezeu le-a încredințat, care ar trebui să îngrijească de copiii lor până când aceștia se vor putea descurca singuri, de multe ori aceste ființe înzestrate de Dumnezeu cu darul procreerii se transformă în criminale, ucigându-și proprii copii, născuți sau nenăscuți, rezultați în urma unor legături normale cu soțul lor sau în urma unor aventuri nelegitime și condamnate de Dumnezeu în Sfânta Scriptură. Animalele, când li se iau puii, plâng și zbiară uneori zile întregi după ei, de multe ori nici nu mănâncă și se îmbolnăvesc. Cum poate, dar, o așa-zisă mamă să se lepede de pruncul ei, chiar și nedorit, avortându-l sau născându-l și aruncându-l pur și simplu la pubelă? Mi se pare îngrozitor! ȘI MAI STRIGĂM SUS ȘI TARE CĂ SUNTEM CREȘTINI! Ți se rupe inima când vezi astfel de imagini! Pe de altă parte, ucigași sunt și medicii, care, pentru o anumită sumă de bani, acceptă soluția avortului. La începutul carierei, orice medic depune, după știința mea, jurământul lui Hyppocrate, iar trei dintre prevederile acestuia sunt:

  • Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.
  • Nu voi prescrie niciodată o substanță cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, și nici nu voi da vreun sfat în această privință. Tot așa nu voi da unei femei un remediu avortiv.
  • Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața.

Oare cât de mult mai sunt respectate aceste prevederi în ziua de astăzi? Pentru că dincolo de caracterul laic al jurământului, trebuie să recunoaștem că acesta conține un drept creștin fundamental: dreptul la viață. Cât de mult își respectă medicii ginecologi de astăzi jurământul pe care l-au depus? În folosul cui lucrează ei? Al mamelor? Da, numai atunci când avortul se impune dacă este pusă în pericol viața mamei. În folosul copiilor? Nu. În folosul societății? Nu, pentru că o societate se bazează pe indivizi, nu pe avortoni. În folosul statului? Nu, pentru că – spre exemplu, populația României a scăzut cu vreo 2 milioane de locuitori comparabil cu anii 1989 – 1990. Atunci în folosul cui? ÎN FOLOSUL PROPRIILOR LOR BUZUNARE! Având în vedere toate aceste lucruri, cred că suntem datori să luptăm, prin orice mijloc legal și creștin, împotriva acestui genocid împotriva copiilor. Unul dintre mijloace este postarea fotografiilor copiilor avortați, oricât de macabre ar părea, cu speranța că acestea vor fi văzute de cât mai mulți tineri și cât mai multe tinere (firește, peste vârsta de 15 ani) și că mesajul lor va fi conștientizat de către ei. Așadar, cine dorește să vizioneze fotografiile poate accesa link-ul:  http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html.

Dacă nu merge link-ul, scrieți în browser IMAGINI CU COPII AVORTAȚI și alegeți imaginile de la http://www.provitacraiova.ro/copii avortați.

Videoclipuri preluate de pe http://www.youtube.com/

Informații preluate de pe http://www.provitacraiova.ro

Citate din Jurământul lui Hyppocrate preluate de pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Jur%C4%83m%C3%A2ntul_lui_Hippocrate

Anunțuri

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

2 gânduri despre „FOTOGRAFII CU COPII AVORTAȚI – INTERZISE MINORILOR SUB 15 ANI

  1. Din păcate, încă nu știu cum să inserez link-uri în textul articolelor. Trebuie să mai învăț! Poate mă ajută cineva!

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s