EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

PRIN GAURA CHEII

2 comentarii


Reeditare din data de 9 decembrie 2011

Câteodată ne strecurăm privirile, ca niște hoți, pe gaura cheii din dorința de a privi dincolo de ușă, spre Împărăția lui Dumnezeu. Dincolo de care ușă? De ușa bisericii, firește! Curiozitatea ne stârnește să cercetăm toate lucrurile, doar că nu întotdeauna luăm ce este bun. Și știți pentru ce? Pentru că nu privim prin gaura potrivită și pentru că nu deschidem ușa potrivită. Mai degrabă o închidem, uneori o ferecăm cu șapte lacăte, la fel ca zmeii din povești!

Doamne, ajută-mă să nu mai privesc neapărat prin ușa-biserică sau prin ușa-religie, ci prin ușa-Biblie care, atunci când este deschisă, mă conduce către un tărâm minunat!

AMIN!

Sursa imaginii: http://www.emobil.ro/

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 48 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

2 gânduri despre „PRIN GAURA CHEII

  1. Prin Biblie poţi privi spre cer… dacă priveşti spre biserică, vei întâlni oameni care nu sunt desăvârşiţi chiar dacă merg pe calea cea dreaptă, dar privind prin Biblie spre cer îl vei descoperi pe Dumnezeu şi vei rămâne fascinat pentru totdeauna, ba mai mult te vei îndrăgosti de El pentru vecie. Fii binecuvântat de Domnul!

    • Amin! Așa este! De asta am și spus că Biblia este, de fapt o ușă. O ușă către cer, pe care unii încă mai privesc doar pe gaura cheii pentru că nu îndrăznesc să deschidă această ușă. De fapt, cred că între copertele Bibliei se află o fărâmă de cer. Întinde mâna, deschide Biblia și intră în cer! Amin!

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.