EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

ATENȚIE LA HRISTOȘII MINCINOȘI (FALȘI)!

2 comentarii


Reeditare din data de 26 februarie 2012

În ultima vreme am observat din ce în ce mai multe atacuri din partea lui Satan. Și majoritatea dintre ele împotriva bisericilor penticostale. Nu spun că celelalte biserici sunt scutite, dimpotrivă! Dar deocamdată Satan și-a canalizat atacurile către biserica penticostală. De ce? Probabil din cel puțin două motive:

1. în Biserica Penticostală Lucrarea lui Dumnezeu este activă, înflăcărată;

2. Satan știe că nu mai are mult și atunci caută să facă prăpăd pe unde se vestește Cuvântul Domnului (vezi și cazul femeii de la Brașov care și-a tranșat copilul, dar asupra căreia nu doresc să insist).

Mai mult decât atât, se pare că Biblia se împlinește întru totul și în privința hristoșilor mincinoși. Să mă întristez că se întâmplă astfel de lucruri? Să mă bucur că se împlinește Biblia întocmai? Poate îmi veți spune dumneavoastră… În tot cazul, cert este că deja au început să apară hristoși mincinoși și sunt convins că vor mai apărea. Unul dintre ei este un anume Moise Gheorghe, care spune că este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, care s-a întors pe pământ. Și-a făcut chiar și un site! Iată-l: http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/.

Pe urmă, cu vreo zece zile în urmă am primit pe Facebook niște mesaje cel puțin ciudate din partea unei (să-i spunem) „purtătoare de cuvânt” a unui alt fals mesia. Voi reda în continuare șirul conversației, cu precizarea că nu-i voi face cunoscut numele (nu-i frumos să vorbești despre cineva care s-ar putea să nu fie de față, apoi nici nu cred că are vreo relevanță acest lucru). Așadar, în această conversație voi folosi doar pronumele personale EA și EU. Iată conversația:

EA: nu va mai folositi de cuvantul tatalui meu ptk santeti fara de iel,voi aveti duhul legi un duh de ratacire sa credeti ca santeti cu dumnezeu dar santeti fara de iel..voi santeti o sinagoga a satanei,,vroiam sa va spun ca a mai ramas putin si osal vedeti pe fiul lui dumnezeu care este insus dumnezeu proslavinduse din codlia ptk acolo este centru pamantului ca va pleca sa se puna pe tron in israel ptk ptk cei 144 il asteapta pe mesia mai exact sau adunat la samaria la fantana lui iacov,dar prima sa se proslave va face mai multe minuni cum a fost si acum 2000de anii in urma,intre care va fi sio inviere de mort si voi toti atuncia osai faceti nume urat spunand ca este anticristul cum iati scos cu 2000de anni in urma,,,dar veti ramane toty de rusine cand osal vedeti pe nori in tota slava,,inca cevba prima sal vedeti pe fiul pe nori in tota slava va fi siun cutremur va incepe din codlia de unde seva proslavi fiul lui dumnezeu care este insus dumnezeu si se va simti in tota europa..a inca ceva cine va crede ca este fiul cand il va vedea pe nva vori in tota slava va fi mantuit pe loc cine nu va fi osandit…da in poza care o vezi la profil il vezi pe fiul lui dumnezeu care este insus dumnezeu,,acuma il vezi ca om normal pe fiul lui dum care este insus dumnezeu dar cand seva proslavi il vei vedea pe nori in tota slava

EU: În primul rând, cui vă adresați? De unde știți că orașul Codlea este centrul pământului? Unde scrie așa ceva în Biblie? Pe urmă, acest bărbat care este în poză este Hristos? Nu prea cred! Poate este un hristos mincinos… Domnul să aibă milă de dumneavoastră! Pocăiți-vă!

EA: auzi harul este ie,l si daca vrei sa sti cu catva ani in urma a venit si din america in brasov si sa dus in codlea si au spus ca acolo este harul asa ca voi sti dar continuati in intunericul care sunteti ptk naveti duhul lui hristos,dar veti fi dati pe fata cat de curand cand osal vedeti pe fiul lui dumnezeu care este insus dumnezeu proslavinduse ,acuma il vedeti ca fiu in carne ose dar pe nori in tota slava.dor si scrie ca fiul seva ridica din mijlocul pamantului,,si mai pune ;ore cand am sa vin voi gasi eu credinta?duhul va descoperit crede cineva!nicidecum asa ca dl ip cea vorbit si ip prin adevar si nu minciuna,,ati auzit si nati crezut lati vazut si lati dispretuit,,dar voi vati pus in locul tatalui meu ,,zis pastori,patriharchi si papa si preoti care vin in numele lu dumnezeu si minte ca il are si iei niciodata nu lau cunoscut ca nau duh din duhul lui preasfant ca dor duhul descopera cine este si de cine sa asculti

EU: Da, bine, pa! Domnul să vă dea înțelepciune și să vă descopere adevărul! Se vede câtă ură aveți!

EA: vedeti si vorbirea va da de gol ca naveti duhul,ptk atuncia cand se are duhul vorbeste duhul nu omul cum sunteti voi.voua va merge numele ca traiti dar santeti toti morti ptk traiti voi dar cristos nu traieste in voi si de naveti duh din duhul lui cristos nu sunteti a lui…vad ca aveti fotografia cu dumnezeul vostru fals dar pe nori osa vedeti fiul lui dumnezeu care este insus dumnezeu cum arre invatisarea este chipul cum il vezi in fotografie la mine numai ca atunci il veti vedea in tota slava

EU: (niciun comentariu).

EA: astea sunt cuvintele duhului nu ale mele..tu sai spui ca an vechiul tot asa facut ca nu au crezut asa va face si an noul nu va crede doar este scris ca biblia scrie de fiul si cine are duhul lui de duhul sa asculte ca duhul ai va descoperi toate tainele si duhul te baga an paratie nu faptele ca toate faptele sunt a dl isus hristos nu a oamenilor iel vindeca el elibereaza el este viata nu omul al duce pe dl dl al duce pe om ,,duhul anplineste cea ce este scris nu vorbeste si anplineste ,,,dar voi anpliniti osanda carturarilor vorbiti de dl si chiar voi al osanditi an totalitate…. si sunteti pacatosi; si an lege spune ca o data de ai pacatuit an lege este cu neputinta sate mai ridici si toata neprihanirea este stearsa ca stau an fapte si spun ca iei se sfintesc singuri duhul sfinteste nu faptele sau omul,,,si eu am citit si am stat an lege la pendicostali dar duhul mia aratat ca sunt fara dl,, toti sunt de plans si mai pacaleste si pe alti dar osanda lor este mare si vorbeste de dl cand dl nu vorbeste, spun din cea ce ma scos dl isus hristos dl slave la cele vazute si nevazute ..eu sunt cel ce sunt este numele meu an veci si am venit an chip de om si omul ma urat fara temei.duhul mai spune ca an biblie scrie copii demonului si copii dl isus nu de culte ca cultele mau dat la moarte ,,si biserica este omul ca locasul sfant este inima nu zidurile ,,cercetati voi personal de mint ca stati intro minciuna! ca nu stati in dl isus dar voi il cereti dar dl nui cu voi…trebuie ca toti sa se anchine fiului isus hristos din anparatie dupa pamant si supt pamant trebuie sa se anchine fiului ca dl si mantuitor nu an alt nume ca alt dumnezeu nu este decat dl isus hristos !!!!!!

Iubiților, ce mai pot să spun? Că oamenii aceștia calomniază pe Însuși Isus Hristos? Mai spun doar atât: stați aproape de Dumnezeu! Hristoșii mincinoși vor fi din ce în ce mai mulți! Domnul să păzească Biserica Sa!

Rugați-vă pentru Biserica din care faceți parte! Rugați-vă pentru Biserică-Trupul lui Hristos! Amin!

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 48 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

2 gânduri despre „ATENȚIE LA HRISTOȘII MINCINOȘI (FALȘI)!

  1. Ce articol mizerabil. Ori de cate ori vedem o conversatie purtat de tine, te faci de ras si ne faci si noua un deserviciu. Stii ce este acela un deserviciu? Nu crd ca stii.

  2. Care „noi”? Care „noi”, ipocritule? Hoț de identitate ce ești? Credeai că nu mă prind că nu ești adevăratul Cristian Ionescu? Dragă ciprianiulian.1989@yahoo.com

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.