EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

SUSȚINERE ÎN RUGĂCIUNE

2 comentarii


Reeditare din data de 23 decembrie 2012

Frații mei scumpi (când spun „frați” mă refer, practic, și la frați și la surori), astăzi am reînceput lucrarea Domnului în satul meu, Gurbănești, județul Călărași. Vă rog în Numele Domnului Isus Hristos să susțineți această lucrare prin post și rugăciune din trei motive. Primul ar fi acela că inimile oamenilor sunt un ogor foarte împietrit. Al doilea motiv este preotul ortodox din sat, care ne tot pune piedici și are în el un duh de împotrivire, căutând să se pună în calea lucrării de mântuire a lui Hristos. Din cauza amenințărilor lui oamenii nu vin la Domnul. Și al treilea motiv ar fi acela că actuala conducere a Primăriei, mână în mână cu preotul, este posibil să caute să ne pună piedici, mai ales acum că am reușit să deschidem un punct de predicare a Evangheliei într-un spațiu privat oferit de fostul primar. Vă spun: satana urlă din toate puterile și suflă cu toată furia împotriva noastră pentru că vrem să-i distrugem cuibul! Sângele Domnului să ne ocrotească și să mustre duhurile vrăjmașe din satul acesta! Vă rugăm din toată inima să ne sprijiniți în post și rugăciune! Amin!

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 48 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

2 gânduri despre „SUSȚINERE ÎN RUGĂCIUNE

  1. Dragul meu frate ,ma bucur nespus de mult cand aud (vad) ca un nou loc (adunare) se deschide cu scopul de a sluji Domnului.An adevar oamenii purta-ti de angrijorarile vietii de zi cu zi uita ca fara Dumnezeu totul este an zadar. Citez cuvintele Mantuitorului:Si la ce ar folosi unui om sa castige toata lumea ,daca -si va pierde sufletul> .Acest suflet care Dumnezeu L-a suflat an noi an gradina edenului ,si de atunci raspandit pe tot pamantul are nevoie neconditionata de Dumnezeu ,de Cel care L-a creat.Adeseori al angradim cu tot felul de angrijorari cu tot felul de probleme si uitam ca si el are nevoie de hrana. Doresc ca Dumnezeu sa-ti dea antelepciune acolo an locul an care esti ,si sa trimita Duhul Sfant sa-ti vorbeasca despre tot ce ai de facut an continuare.Si nu uita: LUPTA TINE PANA LA CAPAT. „Celui ce va birui si celui ce va pazi pana la sfarsit lucrarile Mele,ai voi da stapanire”(Apocalipsa 2–26) „Fii credincios pana la moarte si-ti voi da cununa vietii” (Apocalipsa 2–10).Fa-ti datoria ta an ce priveste propovaduirea cuvantului iar Dumnezeu din ceruri se va ocupa de celelalte probleme( preotul ,autoritatile , localul ,ancalzirea precum si celelalte probleme) . Pana mai conversam ati doresc multa pace si sanatate.Atat tie cat si la toata familia ta. Si la toti fratii si surorile care dintr-o inima curata si dintr-un cuget neantinat de placerile lumii acesteia slujesc pe Dumnezeu.

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.