EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Plan de studiu biblic: „De azi înainte”, de Craig & Ami Groeschel (2)

Scrie un comentariu


640x360

„Căutați-L pe Dumnezeu”

Cultura modernă ne învață că ar trebui să căutăm persoana perfectă, „unicul ales”. Și că, dacă îl găsim și ne căsătorim cu „unicul ales”, ar trebui să avem o căsnicie de vis. Corect? Este o așteptare absurdă pe umerii oricui. Gândește-te: TU ai vrea să fii acel „unic ales” care poartă această responsabilitate? Dacă nu, atunci de ce să impui altcuiva aceste așteptări?

Dumnezeu este acel Unic Ales care te completează. El te-a creat pentru a-L iubi din toată inima și pentru a-L pune pe El mai presus de orice altceva. Dumnezeu este acel Unic Ales pentru tine. Soțul sau soția este pe locul doi. Iar când amândoi vă hotărâți să Îl căutați pe Dumnezeu împreună, puteți clădi împreună o căsnicie pe o temelie solidă, care va rezista testului timpului.

Ce I-ai putea cere lui Dumnezeu să schimbe în viața ta pentru a fi un partener mai bun pentru soțul sau soția ta? Trebuie să fii genul de persoană cu care ți-ar plăcea să te căsătorești. Caută-L pe Unicul Ales împreună cu cel de-al doilea ales. Începeți cu devotamentul de a vă ruga împreună în fiecare zi, chiar dacă e printr-un mesaj, la telefon sau în tăcere.

Să ne rugăm împreună: Doamne, ajută-ne să Te punem pe Tine pe primul loc în casa noastră și să Te căutăm împreună. Ajută-ne să clădim pe o fundație solidă, relația cu Tine. Ajută-ne să ne avem un timp regulat de rugăciune împreună în fiecare zi. În Numele lui Isus, amin.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1239-craig-groeschels-from-this-day-forward?day=2&id=1239-craig-groeschels-from-this-day-forward

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.