EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Plan de studiu biblic: „De azi înainte”, de Craig & Ami Groeschel (7)

Scrie un comentariu


640x360

„Până când moartea vă va despărți”

Căutați-L pe Dumnezeu. Certați-vă cu folos. Distrați-vă. Rămâneți curați. Și nu renunțați niciodată. Aceste cinci angajamente sunt cheia către o căsnicie trainică. Dar avem nevoie de Dumnezeu pentru a face aceste lucruri; nu le putem face prin puterea noastră.

Lăsați trecutul în urmă. Lăsați ca fiecare zi să fie una nouă. De azi înainte, putem decide cum vrem să fie căsnicia noastră. Nu putem schimba trecutul, dar Dumnezeu poate schimba viitorul nostru. Păstrați-vă căsnicia simplă, focalizată și centrată pe Hristos, și veți avea căsnicia la care cei mai mulți doar visează.

Să ne rugăm împreună: Doamne, ajută-mă să văd sfârșitul acestui plan de citire ca începutul unui nou lucru pe care Tu vrei să îl faci în căsnicia mea. Îți dau controlul total asupra fiecărui domeniu din viața mea — inclusiv căsnicia — pentru ca toată viața mea să Îți aducă glorie și onoare. Vreau o căsnicie care să arate lumii cum este dragostea, răscumpărarea, harul și iertarea Ta. În timp ce mă dedic să Te caut mai mult, Te rog fii prezent în căsnicia mea, și dă-ne amândurora bunăvoința Ta. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut deja în relația noastră. Îți mulțumesc și mă încred în Tine pentru ceea ce continui să faci în noi și prin noi. În Numele lui Isus, amin.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1239-craig-groeschels-from-this-day-forward?day=7&id=1239-craig-groeschels-from-this-day-forward

Anunțuri

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s