EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

TURDA- Alături de familia Bodnariu

Scrie un comentariu


Cu tristețe, aș putea spune chiar cu durere, constat că sud-estul României, cu excepția municipiului Constanța, TACE! TREZIȚI-VĂ! TREZEȘTE-TE, CĂLĂRAȘI! TREZEȘTE-TE, SLOBOZIA! TREZEȘTE-TE, GIURGIU! SOMNUL NAȚIUNII ȘI AL RAȚIUNII NAȘTE MONȘTRI!

Ciprian Barsan

image

Aproximativ 1000 de persoane s-au adunat astăzi, 17 ianuarie 2015, în centrul municipiului Câmpia Turzii pentru a participa la o acțiune de susținere a familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost preluați de autoritățile din acest stat de mai multe săptămâni.

Unul dintre organizatorii acestei acțiuni a fost chiar fostul Viceprimar al Câmpiei Turzii, Avram Gal. Acesta a publicat pe rețeaua de socializare Facebook, o poza cu familia dânsului cu inscripția: ”Familia este baza societății!”, invitând astfel pe toți cei care doresc să se alature campaniei Antena3 pentru familia Bodnariu.

image

Multumim celor aproximativ 1000 de persoane care si-au facut astazi timp si au fost alaturi de noi pentru a sustine familia Bodnariu!
Impreuna cu 2 persoane ma voi deplasa astazi la Bucuresti pentru a depune in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti 5 saci cu jucarii de pluș. ” a trasmis Avram Gal, Președintele PPU Câmpia Turzii.

Sursă:
inturda.ro/?p=14661

Vezi articol original

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s