EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Elisei: O povestire a credinței ridicole (7)

Scrie un comentariu


În 2 Împărați 4:38-44, Elisei continuă să înfăptuiască minuni similare cu minunile lui Isus. În prima minune, Elisei înlătură otrava dintr-o ciorbă gătită pentru profeți. Al doilea miracol constă în înmulțirea a 20 de pâini de orz astfel încât au fost suficiente pentru a hrăni 100 de oameni. Aceste minuni sunt un alt exemplu despre cum Dumnezeu l-a folosit pe Elisei spre a îndeplini nevoile altora. Există șanse ca și tu să fi avut o „ciorbă otrăvită” în viața ta în care Dumnezeu ți-a adus vindecare. Poate a fost ceva fizic sau ceva lăuntric în inima sau mintea ta. Poate că ai ceva otrăvitor în viață chiar acum, ce nu poți înlătura de unul singur și poate fi dat la o parte doar prin puterea lui Dumnezeu. La fel cum a făcut cu ceva simplu precum o ciorbă. Dumnezeu poate înlătura orice otravă din viața ta și te poate face nou și sănătos din nou. Ce otravă ți-a înlăturat Dumnezeu din viață? Ce otravă ai nevoie să înlăture El din viața ta chiar acum?

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/661-elisha-a-tale-of-ridiculous-faith?day=7&id=661-elisha-a-tale-of-ridiculous-faith

Anunțuri

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s