EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Pro- BODNARIU – BISTRIȚA

Scrie un comentariu


Ciprian Barsan


Bisericile Penticostale din jud. Bistrița-Năsăud organizează sâmbătă, 30 ianuarie 2016, între orele 13-15, în fata Prefecturii din Bistrița o acțiune comună de solidaritate, protest și mărturie publică a valorilor biblice ale credinței creștine.
Prin această acțiune vrem să arătăm solidaritatea noastră față de familiile de români cărora li s-au luat copiii de către organizația Barnevernet din Norvegia, pe baza unor abuzuri comise de către asistenții sociali ai organizației și alți funcționari publici.
Prin acest protest public cerem autorităților române implicarea activă și cât mai urgentă în vederea soluționării favorabile a situațiilor în care se află familiile de români din Norvegia, despărțite abuziv de copiii lor. Suntem alături și ne exprimăm solidaritatea față de familiile:
Prin această acțiune noi declarăm public credința noastră privind familia. Noi credem că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Copiii sunt parte a familiei și sunt o binecuvântare de la Domnul. De aceea, credem…

Vezi articol original 259 de cuvinte mai mult

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s