EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

ISUSE, AM NEVOIE DE TINE! (1)

Scrie un comentariu


4555031

În zilele noastre, suntem așa plini de noi înșine, fără măcar să realizăm. Ceea ce avem imperios nevoie este plinătatea care vine din Cristos. De multe ori, este chiar dificil să discernem cât de diferite sunt căile noastre de ale Lui, nu contează din ce fel de familie facem parte, creștină sau nu; datorită păcatului din noi și pentru că am crescut într-o biserică dintr-o anumită cultură, am dobândit obiceiuri, comportamente, modele de gândire, și raționamente din mai multe surse, altele decât Isus Cristos, chiar fără să conștientizăm.

Acesta a fost scopul lui Pavel: „Pentru mine a trăi este Hristos.” (Filipeni 1:21)Pavel nu a trăit întotdeauna pentru Hristos.El a început să facă asta când Isus l-a confruntat pe drumul spre Damasc și l-a convins de păcatul lui și când, prin har, i-a fost dat să vadă cine era El cu adevărat (Fapte 9: 1-19). Isus să fie rugăciunea ta, strigă la El. Cere-i să-ți dea capacitatea de a-l căuta mai întâi pe El, așa cum ne-a poruncit în Matei 6:25-26.

„Isuse, am nevoie de tine.Nu pot trăi fără tine.

Isuse, tu nu ești doar o idee, o listă cu ce să fac și să nu fac, o doctrină sau o cauză.Am nevoie de Tine și te vreau.Vreau să te știi atât de bine, chiar mai bine decât pe oricine: familia, prietenii, cel mai bun prieten, chiar mai mult decât pe mine.Vreau să fii cu mine chiar aici, chiar acum.Tânjesc să pot să stau lângă tine, să petrec timp în prezența Ta, și să îți pun întrebările care îmi inundă mintea și inima.Vreau să pot alerga la Tine, să-mi pun capul pe umărul tău, să-mi descarc inima la tine, iar tu să-ți pui brațele împrejurul meu și să-mi spui adevărul, chiar adevărul dur.Am nevoie de ajutorul tău, de harul și mila ta.Nu pot trăi singur.”

Încheie ziua de astăzi în rugăciune folosind Matei 6:25-33. Mâine îți vom oferi o altă rugăciune pe care o poți spune în fiecare zi, cât te vei simți călăuzit să faci asta.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/836-jesus-i-need-you

Anunțuri

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s