EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Fapte de pocăință (1)

3 comentarii


rugaciune1

Psalmul 51 este strigătul de pocăință al lui David cauzat de calea de păcat pe care apucase ca urmare a abuzului săvârșit cu Batșeba. Aproape că poți sa-l vizualizezi pe David în genunchi strigând către Dumnezeu din străfundul plamânilor lui în rugămintea sa către El pentru a-i spăla pacatele. Acest Psalm ne oferă de asemenea o imagine despre cum ar trebui să arate pocăința în viața noastră. În primul rând, David își conștientizează păcatele. După aceasta, el cere iertare. Apoi el Îi cere lui Dumnezeu sa îl înnoiască. La urmă, el Îi cere lui Dumnezeu să îl ajute să folosească expriența sa păcătoasă pentru a îi învăța pe cei ce sunt căzuți în păcat și au nevoie de pocăință. Cum arată pocăința în viața ta? Cum ar putea urmarea exemplului de pocăință lui David să îți întărească relația ta cu Dumnezeu?

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/160-acts-of-repentance

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

3 gânduri despre „Fapte de pocăință (1)

 1. Nu ne mai deranjati cu astfel de postäri .
  E-mailul este privat .
  Posibil sä fiti in atentia Politiei .
  Deci respect bitte .
  Doamna Buiuc Maria .

  • Frumos din partea unui „crestin” sa-si ameninte semenul cu politia! N-am nicio teama, stimata „doamna”, nu am facut nimic ilegal. Daca va simtiti deranjata eu imi cer scuze, dar nu este vina mea, ci a dumneavoastra sau a sotului dumneavoastra ori a altcuiva daca i-ati incredintat parola. Articolele de pe acest blog va apar automat pe mail deoarece cineva a dat „subscribe” la blogul meu. Solutia este simpla: dati „unsubscribe” la blog si gata, ati scapat de grija! Ce atatea amenintari? Daca vreti respect, invatati mai intai sa-l oferiti! Multumesc pentru vizita pe blog! Fiti binecuvantata!

  • P.S.: Mai intai ar fi trebuit sa va ganditi ca eu nu as fi avut de unde sa am adresa dumneavoastra de mail, din moment ce nu ne cunoastem… bitte! Corect?

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.