EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Viorel Iuga: Familia Nan a pierdut procesul cu Barnevernet, ceea ce înseamnă că va mai dura puţin până la readucerea copiilor în familie. 

4 comentarii


CrestinTotal.ro

Dragilor,
Cred că cei mai mulţi aţi aflat deja că familia Nan a pierdut procesul cu Barnevernet, ceea ce înseamnă că va mai dura puţin până la readucerea copiilor în familie.

Fără a comenta aici motivaţia judecătorilor norvegieni, vreau să vă rog să continuăm să ne rugăm pentru ei. Copiii şi părinţii aceştia, la fel ca toţi ceilalţi în situaţii similare, au nevoie de protecţia divină. Să ne rugăm ca în încercarea aceasta, familia Nan să se apropie mai mult de Dumnezeu. Probabil că în cazul Barnevernet, este necesar să se repete istoria Egiptului. Ştiţi bine că Faraon nu a vrut să îi lase pe evrei să pelce şi să se închine Domnului aşa cum a cerut El până când, după intervenţii speciale, Mâna puternică a Domnului i-a forţat să îi roage pe evrei să pelce.

Oare crede cineva că S-a scurtat Mâna Domnului? Noi, cei credincioşi, ştim răspunsul.

Sperăm…

Vezi articolul original 9 cuvinte mai mult

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

4 gânduri despre „Viorel Iuga: Familia Nan a pierdut procesul cu Barnevernet, ceea ce înseamnă că va mai dura puţin până la readucerea copiilor în familie. 

  1. Mâna Domnului??? De ce apelaţi la politicieni şi scoateţi oamenii în stradă? Fiindcă Mâna Domnului e prea scurtă? Ce păţea Israel când apela la cei ce erau din alte popoare? Duceţi un război împotriva cărnii şi sângelui, cu arme lumeşti. Puterile văzduhului care lucrează în Norvegia nu pot fi biruite cu oameni lumeşti.

  2. Ce ai vrut să spui prin „Punct”

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.