EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – Povestea Paștelui (7)

2 comentarii


640x360 (1)

DUMINICĂ – În această zi minunată vom petrece ceva timp meditând la cruce, la mormântul gol și la tot ce am primit prin acestea. Dar, să medităm și la însărcinarea de a ”merge și face ucenici…”. Evanghelia pură pe care Hristos a transmis-o ucenicilor Lui a fost vestea bună a harului care să fie transmisă mai departe, nu doar primită. Isus Și-a lăsat ucenicii echipați pentru a face alți ucenici, pentru a aduce rod. Ne dăm seama că a funcționat pentru că ucenicii lor au făcut și ei ucenici. Și astfel Evanghelia a fost transmisă timp de două mii de ani. Dar probabil în fiecare generație, în mod sigur în a noastră, uneori Evanghelia pe care o vestim se transformă în ceva fără putere. În loc de a aduce cu adevărat rod, cultivăm struguri fără sămânță. Pe măsură ce petrecem timp adorându-L și mulțumindu-I lui Dumnezeu astăzi pentru harul pe care l-am primit, să ne rugăm pentru a fi mai provocați decât niciodată să comunicăm acel har și să putem practica Marea Trimitere.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/137-the-story-of-easter?day=7&id=137-the-story-of-easter

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

2 gânduri despre „Postul Mare și Paștele – Povestea Paștelui (7)

  1. Mäi neicä din Biserica ta ,,cine esti si ce vrei Posibil sä te dau in urmärire Penalä . Nu ne mai deranja .

    2016-02-20 23:00 GMT+01:00 EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet :

    > Dorel Puchea – Biserica „Harul” Lehliu Gară posted: ” DUMINICĂ – În > această zi minunată vom petrece ceva timp meditând la cruce, la mormântul > gol și la tot ce am primit prin acestea. Dar, să medităm și la însărcinarea > de a ”merge și face ucenici…”. Evanghelia pură pe care Hristos a > transmis-o ucenicilor ” >

    • Măi tanti, după cum văd eu, dumneata nu ai nimic de-a face cu Dumnezeu. Soțul dumitale pare să aibă. Nu e problema mea și nu mă interesează, așa că nu discut acest aspect. Problema este că nu eu vă urmăresc. Probabil soțul dumitale a dat „follow” la blogul meu sau s-a abonat la Newsletter. Chestiunea e simplă, mai simplă decât credeți: dați „unfollow” la blogul meu și am scăpat și eu de voi și voi de mine! Dar pentru că sunt băiat de înțeles, v-am șters eu, așa că de acum nu veți mai primi emailuri cu mesaj creștin care vă deranjează așa de tare. Știu că vă deranjează articolele evanghelice. Și pe Satan îl deranjează, nu-i o noutate! Capisci? Noapte bună!

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s