EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – În locul nostru: Devoțional pentru Postul Paștelui oferit de Time of Grace (9)

Scrie un comentariu


640x360 (2)

Nevinovat

 Nu este greu să-i disprețuim pe fariseii din vremea lui Isus pentru îngustimea minții lor, pentru autoproclamata neprihănire în a-i judeca pe alții și orbirea față păcatele lor mizerabile. Nu este greu să râdem de ucenicii lui Isus pentru mintea lor îndărătnică ce deseori nu înțelegea misiunea și agenda lui Isus. Nu este greu astăzi să ne uităm în jur și să vedem răufăcători peste tot.

Ai văzut răufăcătorul din oglindă?

Soldații romani L-au crucificat pe Hristos. Soborul evreiesc L-a crucificat pe Hristos. Sistemul judiciar roman, inclusiv Pilat din Pont, L-a crucificat pe Hristos. Isaia a făcut-o și noi am făcut-o. „Disprețuit și părăsit de oameni, Om al durerii și obișnuit cu suferința, era așa de disprețuit, că îți întorceai fața de la El, și noi nu L-am băgat în seamă.” (Isaia 53:3, VDCC).

Pentru toți acei oameni păcătoși – inclusiv pentru noi – a trebuit să vină Isus în lume, să se nască, să trăiască neprihănit și să moară nevinovat. Sacrificiul Lui a fost jertfa de sânge plătită pentru noi. Moartea Lui dă posibilitatea Tatălui să spună „nevinovat” în dreptul nostru.

Prin intermediul rănilor Lui și doar prin ele suntem vindecați.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace?day=9&id=1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s