EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – În locul nostru: Devoțional pentru Postul Paștelui oferit de Time of Grace (10)

Scrie un comentariu


640x360 (2)

Nu este nicio condamnare

Domnul Isus, Dumnezeu al veșniciei, S-a făcut trup și a venit să trăiască pe pământ din mai multe motive. Dar cel mai important dintre ele este să îi elibereze pe cei ale căror vieți erau ținute în sclavie prin frica lor de moarte, așa cum explică scriitorul epistolei către Evrei în al doilea capitol.

Isus a trăit în locul nostru, supunându-se întregii legi a Lui Dumnezeu și a oamenilor, respectând-le în întregime. Și-a oferit trupul pentru a fi maltratat și spre suferință, știind că în acest fel pedeapsa pe care o meritam noi va fi transferată cu totul asupra Lui. În final s-a predat în fața morții însăși și prin schimbul minunat care s-a întâmplat la calvar, moartea noastră a devenit moartea Lui și inocența Lui a devenit a noastră.

Rezultatul? „Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământești, ci după îndemnurile Duhului. În adevăr, legea Duhului de viață în Hristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului și a morții.” (Romani 8:1,2). Iată de ce nu mai trebuie să te temi niciodată de Dumnezeu. Păcatele tale au fost iertate, toate, obiectiv, gratuit, cu mult timp în urmă, fără nicio condiționare legată de performațele tale. Este o moștenire, nu este plată. Este a ta – toți cei care cred au parte de ea.

Dumnezeu este credincios—nici o osândire înseamnă nici o osândire. Acum poți să expiri.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace?day=10&id=1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 45 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.