EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – În locul nostru: Devoțional pentru Postul Paștelui oferit de Time of Grace (11)

Scrie un comentariu


640x360 (2)

Cine a făcut-o?

Este multă vină în jur pentru oribila crucificare a Lui Isus Hristos. Liderii religioși ai poporului Israelit au complotat arestul la miezul nopții. Iuda l-a trădat cu un sărut. Consiliul Evreiesc l-a condamnat pe baza unor acuzații false. Sistemul Roman l-a sacrificat pentru a potoli o mulțime.

Te surprinde să crezi că în spatele tuturor acestora a fost mâna osânditoare a Lui Dumnezeu Tatăl? Serios! Profetul Isaia ne transportă în spatele evenimentelor pentru a vedea adevărata semnificație a suferinței și morții lui Hristos. „Domnul a găsit cu cale să-L zdrobească prin suferință. . . Își va da viața ca jertfă pentru păcat” (Isaia 53:10). Suntem printre cei vinovați care l-am condamnat la moarte, pentru că păcatele noastre ne fac părtași. Dumnezeu Tatăl L-a pedepsit pe El în locul nostru, și Și-a întors fața de la biciuirea și pironirea Lui pentru că o prin asta era pedepsit păcatul lumii.

Dar prin rănile Lui Hristos suntem vindecați. Datorită incredibilului schimb divin, vina noastră a fost pusă asupra Lui și sfințenia Lui a fost pusă asupra noastră. Prin credința ta în Hristos, Dumnezeu Tatăl te privește acum ca și cum nu ai fi păcătuit nicicând, ca și cum ești sfânt ca și Fiul Său.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace?day=11&id=1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 45 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.