EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – În locul nostru: Devoțional pentru Postul Paștelui oferit de Time of Grace (12)

Scrie un comentariu


640x360 (2)

Ești nemuritor

Este omenește să credem că ni se cuvin lucrurile importante, nu-i așa? Când mergi relaxat în mașina ta și dintr-o dată vezi lumina roșie a stopurilor din fața ta, nici măcar nu te gândești „Oare se va aplica legea de frecare azi?” Tu doar frânezi. Sau când te trezești dimineața nu te întrebi „Oare azi va fi ziua în care forța gravitațională nu va mai funcționa și încet voi pluti aiurea în spațiu?” Tu doar calci pe trotuar și asumi că picioarele tale vor se vor fixa pe pământ. Se pare că noi nu dăm multă importanță legilor Universului care ne guvernează întreaga viață. Dar dacă Paștele nu s-ar fi întâmplat?

Dacă Hristos nu ar fi înviat, tot ce crezi că știi despre creștinism ar începe să se năruiască ca o clădire fără fundație în timpul unei furtuni. Dacă Hristos nu ar fi înviat, lucru acesta fiind cel mai înfricoșător dintre toate: păcatele tale rămân neiertate și vei fi judecat pentru toate. Cei ce au adormit în Hristos sunt pierduți. Pavel a spus că dacă doar pentru această viață nădăjduim noi în Hristos, suntem de compătimit mai mult ca oricine.

Dar înțelege asta: Biblia spune „Dar acum, Hristos a înviat din morți, pârga celor adormiți” (1 Corinteni 15:20). Isus Hristos este primul garant al Învierii. Pentru că El a înviat în trup și suflet, tu și eu suntem nemuritori. Învierea Lui îți asigură iertarea. Învierea Lui ți-o asigură pe a ta.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace?day=12&id=1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 45 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.