EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Postul Mare și Paștele – În locul nostru: Devoțional pentru Postul Paștelui oferit de Time of Grace (14)

Scrie un comentariu


640x360 (2)

Și tu vei trăi!Tuturor ne place stabilitatea în viețile noastre. Tuturor ne place să presupunem că totul va rămâne la fel, va rămâne controlabil. Ne este frică de schimbări destabilizatoare – să fim disponibilizați sau concediați, să suferim leziuni ca urmare a unui accident de mașină, să fim spitalizați din cauza unei boli. Mai rău – ne temem să trăim într-un azil de bătrâni sau mutați într-un ospiciu.

Coșmarul Martei s-a adeverit – Isus vindecătorul a ajuns în Betania prea târziu pentru a-i salva fratele bolnav, pe Lazăr. „Doamne”, i-a spus Marta lui Isus, „dacă ai fi fost aici, n-ar fi murit fratele meu.”… Isus i-a spus, „Fratele tău va învia” (Ioan 11:21-23).

Acestea sunt doar vorbe goale venind de la un muritor la altul. Dar aceste cuvinte vin de la Isus, Domn și Stăpân asupra păcatului, bolii, morții și iadului. Învierea lui din morți îi dă puterea și autoritatea să desfacă puterea morții. El a demonstrat acestea cu putere la mormântul lui Lazăr poruncind mortului să iasă afară și să trăiască. Acel om mort readus la viață este o demonstrație a ceea ce va face Isus, pe o scară mult mai mare, la sfârșitul lumii.

Învierea din morți a lui Isus Hristos ne liniștește cele mai adânci temeri. Învierea din morți a lui Isus Hristos îți garantează iertarea păcatelor. Nu este nicio osândă pentru cei care cred în Isus. Învierea din morți a lui Isus Hristos o garantează și pe a ta. El trăiește. Și tu vei trăi.

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace?day=14&id=1381-in-our-place-lenten-devotions-from-time-of-grace

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 45 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.