EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

DEDICAȚIE PENTRU BARNEVERNET (CU COMENTARII PERTINENTE)

Scrie un comentariu


BARNEVERNET, NORVEGIA, FRAȚI PENTICOSTALI DIN NORVEGIA, POATE VA AJUNGE LA URECHILE VOASTRE ACEST CÂNTEC INTERPRETAT DE UN COPIL! AȘA, CA ȘI COPIII FAMILIILOR BODNARIU, NAN, RĂDULESCU ȘI… AI ALTOR FAMILII, PE CARE VOI I-AȚI RĂPIT! DACĂ CINEVA ȘTIE LIMBA NORVEGIANĂ, POATE TRADUCE VERSURILE COMENTATE DE MINE ȘI LE TRIMITE BARNEVERNET-ULUI.

PENTRU PĂRINȚI E CÂNTECUL MEU – VERSURI (COMENTATE PERTINENT)

Când nu găsesc răspuns la-ntrebări

Și-am nevoie de ajutor

Mama-i lângă mine.

– Nu e Barnevernet, ci MAMA! Înțelegi, Barnevernet? Tu NU O POȚI ÎNLOCUI PE MAMA! Poți fi cel mult un surogat, dar nu MAMA! Mama dă viață, Barnevernet, TU OFERI MOARTE!!!

Și uneori probleme îmi fac

Când la lecții nu mă descurc,

Tata-i lângă mine.

– Nu e Barnevernet, ci TATA! Înțelegi, Barnevernet? Tu NU ÎL POȚI ÎNLOCUI PE TATA! Poți fi cel mult un surogat, dar nu TATA! Tata e cel care e în permanență lângă mine, TU VREI SĂ MĂ DISTANȚEZI DE EL! Pricepi, Barnevernet? Tu ești o pseudoinstituție ticăloșită care nu poate oferi căldura unui cămin, ci siguranța unui viitor nesigur!

Refren:

Pentru părinți e cântecul meu,

– Tu ești părinte, Barnevernet? Nu, Barnevernet, ești o lepădătură! O scârbă înaintea Domnului, asta ești! Tu transformi copiii în niște mumii pe care apoi să-i poți manevra așa cum vrei tu! Mi-e scârbă de tine, Barnevernet!

Ei sunt lângă mine la bine, la greu

– Tu nu lași părinții să fie lângă copii, ci desparți pruncul sugar de sânul mamei! Tu nu ești decât aparent lângă ei, dar inima ta ticăloasă e departe de ei! Tu doar iei niște bani, presupun, de la statul norvegian și distrugi vieți nevinovate de copii!

Și sunt fericită numai lângă ei.

– Da, Barnevernet, un copil este fericit numai lângă părinții săi! Nu-ți mai aroga un așa-zis drept pe care nu-l ai! Nu te mai erija în părinte bun și iubitor, nu ești! Ești o Iudă, Barnevernet, asta ești!

Pentru părinți e cântecul meu

– De ce nu-ți cântă niciun copil, Barnevernet, ție? Te-ai întrebat? De ce nu-ți închină nici un cântec, nicio strofă, niciun vers măcar? Copiii cântă PĂRINȚILOR LOR BIOLOGICI pentru că sunt fericiți lângă ei, Barnevernet! Lasă copiii să fie fericiți în familiile lor, nu-i mai fura!

Și doar la ei mi-e gândul mereu,

– Da, Barnevernet, ți-e ciudă! Știu că ți-e ciudă! Mori de ciudă! Ți-e ciudă pentru că până și copiii pe care i-ai furat abuziv și i-a plasat în familii adoptive ȘTIU CĂ PĂRINȚII LOR BIOLOGICI ÎI IUBESC ȘI CĂ NICIODATĂ NU AR FI RENUNȚAT LA EI! Ai furat, Barnevernet! Vine timpul să dai înapoi ceea ce ai furat! Nu e departe! Domnul se va război cu tine, hoț de copii ce ești!

Mă simt iubită numai lângă ei.

– Te-ai împiedicat de cuvântul „numai”, Barnevernet? Păi da! Numai lângă părinți se simt iubiți copiii. Pentru că tu ești rece. Gheață, Barnevernet! GHEAȚĂ! Și cum poate gheața ta, Barnevernet, să încălzească inimile copiilor? Încă mai sper ca rugăciunilenoastre și ale copiilor răpiți, inimile lor calde să te topească, Barnevernet! Pe veci!

De sărbători cadouri îmi fac

Și surprize le fac și eu,

– Știu, și tu faci „cadouri”, Barnevernet! Oferi o viață de goliciune și de frustrare, pentru că tu însuți ești frustrat, Barnevernet! Cum ai fi altfel? Doar și tu ești copilul vitreg al Norvegiei, Barnevernet, căci părinții tăi, putrezi de bani și avizi după comori pământești, sunt suedezi! Când ai făcut ultima surpriză plăcută, Barnevernet? A, scuză-mă, e o întrebare incomodă, nu-i așa?

Mama îmi zâmbește,

– Tu nu zâmbești, Barnevernet! Nu știi! Tu rânjești! Și când îți arăți colții îngălbeniți de șacal te aștepți să primești zâmbete de copil!… Nebun ce ești! Ce semeni, aceea răsare!

Iar în oraș la cumpărături

Cu mama mă sfătuiesc,

– Cu tine cine se sfătuiește, Barnevernet? Și tu cu cine te sfătuiești?

Tata ne privește.

Refren:

Pentru părinți e cântecul meu,

Ei sunt lângă mine la bine, la greu

Și sunt fericită numai lângă ei.

Pentru părinți e cântecul meu

Și doar la ei mi-e gândul mereu,

Mă simt iubită numai lângă ei.

Și sunt fericită numai lângă ei…

Cântecul meu e pentru părinți

Și îl voi cânta mereu,

Îl voi cânta mereu

Cu toată dragostea pentru ei.

– Dragoste? Da, Barnevernet, tu oferi dragoste! Dar nu AGAPE, Barnevernet, o nu! E peste puterile tale, Barnevernet! Tu oferi EROS și PORNEIA, Barnevernet! Cu asta vrei tu să mânjești sufletele copiilor! Care este dumnezeul tău, Barnevernet? Să-ți spun eu? Nu, nu este același dumnezeu cu AL MEU! Dumnezeul tău este Satan, Barnevernet! Al meu e CREATORUL, Cel ce se numește pe Sine EU SUNT! Vezi, Barnevernet? Și asta ne deosebește! Tu mergi în iad, este problema ta, eu nu te pot împiedica, dar nu lua și copiii cu tine! Mă lupt așa cum pot ca să te împiedic să faci asta! ÎȚI INTERZIC ASTA, DUH RĂU CE EȘTI! ÎȚI PORUNCESC ÎN NUMELE DOMNULUI ISUS: ELIBEREAZĂ COPIII!

În Numele Domnului Isus Hristos! Amin!

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 46 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.