EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

Devoțional pentru copii: Copil al lui Isus (1)

Scrie un comentariu


640x360

Sunt prea mic să păcătuiesc? Citește în Biblie: Psalmul 51:5 Iată că sunt născut în nelegiuire, și în păcat m-a zămislit mama mea. Credeam că sunt un copil bun: mergeam duminica la biserică, mă rugam înainte să mănânc sau să mă culc. Și credeam că sunt prea mic pentru ca să păcătuiesc. Într-o zi am neglijat temele și am jucat un joc pe calculator, cu un fel de șir de bile de diverse culori, pe care le eliminam grupându-le câte trei. Și dacă doar un moment nu eram atent, toate bilele acelea o luau la vale și jocul se sfârșea. Tot jucând și încercând să ating un alt nivel, mai sus, timpul să mă duc la școală a sosit. Și s-a întâmplat chiar în acea zi să fiu controlat la teme și să primesc pe caiet și în catalog un mare I (Insuficient). Eram terminat. Dar lucrurile rele nu s-au sfârșit prea curând. Pentru ca părinții să nu vadă am rupt pagina la caiet și i-am mințit că nu am luat nicio notă. Apoi învățătoarea a cerut semnătura lor pe pagină și am mințit-o că am pierdut caietul. Minciunile au ținut doar două săptămâni, până la următoarea ședință cu părinții.

Au aflat.

Încercările mele de a ascunde adevărul s-au sfârșit, ca bilele care au luat-o la vale.

Game over. Greșisem de prea multe ori și nu mai puteam continua. O greșeală a atras alta și apoi alta. Nu, nu eram prea mic pentru a păcătui. Gândul de azi: Nu încerca să acoperi o greșeală cu o alta. E mai bine să oprești totul la timp. Cere iertare de la oameni și de la Dumnezeu. Ca și copil al Lui, alege tabăra Sa, nu pe cea a lui satan. 1 Ioan 3:8 „Căci cine păcătuiește, este de la diavolul, căci diavolul păcătuiește de la început.”

Sursa: https://www.bible.com/ro/users/pucheadorel/reading-plans/2363-copil-al-lui-isus?initial=true

Anunțuri

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 44 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s