EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

IDIOȚENIILE UNUI (POSIBIL) BOLNAV PSIHIC

Un comentariu


Dragii mei, la unii paranoia este în floare. De ceva vreme este un personaj care mă tot amenință și jignește în comentarii la unele articole de pe acest blog. Evident, nu am aprobat aceste comentarii ale sale, deoarece este un scandalagiu de mahala. Dar le-am strâns bine, le-am pus „la păstrare” și, atunci când voi avea ceva mai mult timp, voi face print-screen la fiecare e-mail primit de la acest individ, acest „idioten kamarad” și le voi posta ca update la acest articol. Nu de alta, dar să vadă și iubiții noștri prieteni ortodocși cam ce fel de oameni sunt cei care le fac de râs religia și credința! Am primit jigniri referitoare atât la propria mea persoană, cât și la unii membri ai familiei, lucru pentru care mă gândesc foarte serios dacă nu cumva ar trebui să printez aceste e-mailuri și să le înmânez organelor de poliție ca să facă niște cercetări. Poate omul nu știe că România are tratat de extrădare cu Marea Britanie…

Numai bine vă doresc!

P.S.: Momentan am decis să suspend funcția de permitere a comentariilor la unele dintre articolele de pe acest blog din cauză că m-am plictisit de porcăriile acestui idiot. Când și dacă voi mai permite comentarii la aceste articole, vom mai vedea.

 

UPDATE: ÎNCEPEM PUBLICAREA PRINT SCREEN-URILOR CU EMAILURILE CARE CONȚIN JIGNIRI ȘI AMENINȚĂRI DIN PARTEA ACESTUI PERSONAJ BOLNAV.

1. E-MAIL PRIMIT ÎN DATA DE 18.02.2018, ORA 21:44:

18.02, ora 2144

2. RĂSPUNS LA E-MAILUL PRIMIT ÎN DATA DE 18.02.2018, ORA 21:44:

Răspuns la emailul din 18.02, ora 2144

Reclame

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 45 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Un gând despre „IDIOȚENIILE UNUI (POSIBIL) BOLNAV PSIHIC

  1. Evident, idiotul își continuă numărul. Așa fac bolnavii psihic. Îl las pe nebun să-și continue tirada! Asta până mă voi sătura și voi hotărî să dau pe față tot ceea ce a scris. El crede că mă înfricoșează… Un idiot! Mi-a scris că pregătește un articol cu imagini, cu tot… Cine mă cunoaște, mă știe bine cine sunt! Își bagă unghia-n gât că nu ripostez, că nu-i răspund! Nici n-am s-o fac… deocamdată!

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s