EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

CONTACT


E-mail: profesorul.1973@yahoo.com, profesorul.1973@gmail.com, profesor.1973@gmail.com, puchea_dorel@yahoo.ro;

Skype: puchea.dorel;

Cont Facebook: http://www.facebook.com/dorel.puchea, http://www.facebook.com/biserica.lehliugara;

Cont toateBlogurile.ro: http://www.toateblogurile.ro/bloggeri/pucheadorel

Netlog: http://ro.netlog.com/dorelpuchea

ETC., ETC., ETC…

21 de gânduri despre „CONTACT

  1. Buna Dorel……imi place blogul tau. Daca vrei, putem face link exchange, schimband linkurile blogurilor pe site-urile personale. Eu deja te-am adaugat la blogroll. Dac vrei, poti sa o faci si tu, Multa binecuvantare!!!!!

  2. Multe lucruri bune si interesante le-am gasit aici, dar sunt si cateva inutile. Dar am gasit ceva ce m-a zgariat (ca de obicei) si aceea este mandria autorului blogului.
    Domnule Dorel, daca profesia dumitale ar fi fost una de agricultor, sudor sau fermier, ai fi scris asta cu asa mandrie in locul profesiei actuale?
    Asta imi spune mie multe…
    Domnule Dorel, apostolul Pavel scria bisericilor despre el ca fiind rob al lui Isus Hristos. Ioan botezatorul spunea despre el ca nu este vrednic sa-i dezlege cureaua incaltamintelor Lui. Exemplele pot continua, dar ma opresc la cei doi. Toti acestia s-au aplecat, s-au smerit in fata oricarui om, cu toate ca aveau mai multe motive de lauda ca dumneata. Cu toate ca erau sa zicem ,,cineva,,, ei au aratat spre un altul, adica l-au inaltat pe Domnul Isus si n-au vrut sa-i stirbeasca slava.
    Bine ar fi daca ai lua exemplul lor.
    Dumnezeu sa-ti ajute!

    • Domnule … (îmi pare rău, nu v-ați declinat identitatea, deși văd, din adresa dumneavoastră de e-mail că vă numiți Dan Păun),
      În primul rând, vă mulțumesc pentru aprecierile la adresa blogului meu. Da, domnule …, și dacă profesia mea ar fi fost agricultor, sudor sau fermier, chiar și dacă aș fi fost spălător de toalete publice aș fi scris. Este ceva rușinos în a-ți declina profesia? Dar ca să fiți mulțumit, vă spun că nu totdeauna am fost profesor, vreo doi ani am fost paznic la o societate agricolă, iar tocmai în timpul acela L-am cunoscut în mod personal pe Domnul Isus Hristos prin Cuvântul Său, Biblia. Nu este niciun fel de mândrie în a-ți declina profesia. Dacă dumneavoastră v-ați simțit zgâriat, așa cum ați spus, lucrul acesta îmi spune mie că vă „zgâriați” cam prea repede! Sau poate mă înșel! Dar, mă rog, asta nu mă privește! Faptul de a fi profesor nu înseamnă că nu sunt ȘI rob al lui Isus Hristos, nu sunt incompatibile una cu alta, nu se exclud una pe cealaltă!
      Mulțumesc pentru că v-ați rupt din tipul dumneavoastră ca să-mi vizitați blogul!
      Fiți binecuvântat!
      Amin!

  3. Buna. As dori sa stiu daca ai fi de acord sa pui un banner cu site’ul meu la tine pe blog iar eu te adaug la lista mea de bloguri la care lucrez. Daca esti de acord astep sa imi raspunzi pe email: deneclintit@yahoo.com
    Fii binecuvantat! Site’ul meu este http://www.neclintit.com

  4. „Nu mi se pare nici deplasat, nici nelalocul ei această invitație din partea fratelui păstor Pustan, care este cunoscut, de exemplu, pentru vizita sa la biserica ortodoxă din Moșuni. Dealtfel, Domnul Hristos în Evanghelii nu ne învață să facem diferențe, ci ne învață să iubim până și pe vrăjmașul nostru, cu atât mai mult pe cei care fac o slujbă (mai mare sau mai mică) din toată inima în Biserică. Este, din punctul meu de vedere, încă un prilej de strângere a relațiilor, destul de reci, dintre denominațiuni. Și în definitiv știe Domnul cum și cu cine are de lucru în câmpul Evangheliei, nu-i așa?
    20 martie 2012, 13:03”

    Ma intrebam daca v-ati schimbat parerea despre ecumenism si daca inca mai considerati pe Pustan bine plasat si la locul lui?

  5. Atunci „we must agree to disagree” ca ce altceva putem face? Totusi spun lucrul acesta: ecumenismul este folositor pentru „pace si liniste” dar pentru mantuire este rau si daunator deoarece aduce cu sine compromis, liberalism si calea cea larga pe care vor merge multi.

    http://iesiti-din-babilon.webstarts.com/penticostalii_din_occidend_sunt_ecumenicali.html

  6. Buna, pe FB exista grupul „Bloguri Crestine”, daca doresti sa-ti postezi articolele!

  7. Pace fratele Dorel.Mi-a placut foarte mult marturia lui Dinea Anisoara.Mi-ar place sa o contactez daca se poate.As vrea sa o avut din punct de vedere financiar dar nu stiu cum as putea sa o contactez.D-l mi-a pus pe inima acest lucru .

  8. Pace fr.Dorel. Îmi place blogul dumneavoastră și am găsit articole foarte interesante (numai bune pentru zidire spirituală. Aș dori dacă se poate să preiau unele articole pentru blogul pe care îl administrez http://bisericapenticostalamaranatavulcan.wordpress.com/ (bineânțeles cu specificarea sursei) deoarece cred că vor avea un impact benefic pentru cititori. Vă mulțumesc și vă doresc multe binecuvântări și Domnul să vă dea în continuare prosperitate spirituală în această lucrare .
    Cu stimă ,Nelu Martian

  9. Nu mai spune niciodată „daca nu exista Dumnezeu” este o ratare și o bătaie de joc pentru Dumnezeu, și eu spuneam la fel până când m-am gândit bine la aceste vorbe, și dacă ieu ați spun, ¿Și dacă creatorul acestei pagini este un robot? si nu exista cui să-i dau un merit , gândește-te

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.