EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

VOM ȘTERGE ORICE URMĂ A ADEPȚILOR LUI HRISTOS- DECLARAȚIE DE RĂZBOI A UNUI GRUP HINDUS! 

Scrie un comentariu


Așa au mai spus și alții de-a lungul istoriei și au sfârșit LAMENTABIL…

dininimapentrutine


Un grup extremist hindus a lansat o noua amenintare impotriva crestinilor din India, declarand ca pana in anul 2021 vor sterge orice urma a adeptilor lui Iisus Hristos.
Actionand la fel ca si grupul terorist islamic de stat (ISIS) din Orientul Mijlociu care isi propune sa isi extinda califatul in intreaga lume, acest grup doreste sa realizeze o natiune guvernata de religia hindusa.
Membrii grupului au lipit afise intr-o gara din India in care ii ameninta in mod explicit pe toti crestinii din aceasta tara, consemneaza Actualidad Cristiana.
In textul scris de grupul radical hindus Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) se arata ca toti crestinii trebuie sa se converteasca la religia lor, sau sa paraseasca tara, in caz contrar ei vor fi ucisi pana in 2021.
„Crestinismul lor este o problema, iar misiunea noastra este aceea de a-i converti. Noi nu vrem crestinism ci doar hinduism. Fara Biblie si doar cu…

Vezi articolul original 62 de cuvinte mai mult

Autor: Dorel Puchea - Biserica „Harul” Lehliu Gară

profesor, 49 de ani, creștin penticostal, îndrăgostit de Dumnezeu, de natură și de profesie

Lasă un răspuns, dar fără jigniri și vulgarități! Acestea vor fi șterse și înlocuite cu (...).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.